Produkter

JA-60N

JA-60N
Artikelnummer: 86005
För prisuppgift kontakta din närmaste återförsäljare


AAA 1.5V (LR03)
Antal batterier som behövs: 2 st

JA-60N 
är en trådlös magnetisk detektor i vit kulör.
Om magneten sätts i rörelse (dörr/fönster/lucka öppnas) utlöses den i detektorn inbyggda sensorn.
Så kallad skalskyddande detektor.
Den kan utlösa direktverkande eller tidsfördröjt larm och har även inbyggda sabotagesensorer.
Vanlig placering vid entrédörr för att erhålla tidsfördröjning för Till- & Från- koppling av larmet vid in och utpassering samt bevakning av fönster och dörrar vid "hemma-/natt- larm läge".
Dubbelsidig magnetsensor gör att magneten kan placeras valfritt på höger eller vänster sida om sändarenheten.
Finns även i en brun kulör, JA-60NB som lämpar sig för installationer på fönster eller dörrar med betsade eller mörka träslag, eller andra monteringar där mörk/diskret färg är att föredra.
 
Tips! Tillsammans med trådlös innesiren UC-260, kan JA-60N bevaka och signalera öppning och stängning av dörr/fönster även om larmsystemet är avaktiverat.
Kan med signalmottagare UC-216/-222/-260/-261/-280/-281 även användas för trådlös bevakning av processer inom hem eller industri, dörrbevakning i butik etc.
 
Universalsändare. Ingångar finns för trådbundna externa sensorer, t.ex. magnetkontakt, glasmetallfolie, fuktsensor, trampmatta etc. Med JA-60N kan alla typer av sensorer/detektorer göras trådlösa och anpassas till Jablotrons 60-system.
 
Detektorn utför regelbundet en självdiagnostik och rapporterar dess kondition till larmsystemet. JA-60N har inbyggd sabotagesensor som utlöser larm vid försök till åverkan på detektorn. Ett automatiskt testläge gör ev. provtest enklast möjliga.