Produkter

LV-82Y PRO-Tect system

LV-82Y PRO-Tect system
LV-82Y PRO-Tect system LV-82Y PRO-Tect system LV-82Y PRO-Tect system
Artikelnummer: 88351
För prisuppgift kontakta din närmaste återförsäljare


LV-82Y PRO-Tect system Professionellt trådlöst portabelt GSM larm inbyggt i kraftig oöm plywoodväska. Larmsystemet är konstruerat för snabb och enkel montering och handhavande. Larmväskan kan med fördel användas som smidig lösning för jourlarm för larmföretag om plötsligt behov uppstår hos kunder, t ex  fel i bef larmsystem eller annat akut tillfälligt behov. Då larmet är portabelt och snabbt att montera så passar larmväskan för företag som arbetar vid byggarbetsplatser, verktygs/maskinbodar etc, där tillfälliga och säkra larmlösningar krävs.
Driftklart inom 10 minuter.
Larmsystemet bygger på Jablotrons kvalitetsystem JA-82 OASIS-GSM och ingående enheter förvaras i anpassad skumgummi för att tåla hantering och transport. Förvaringsväskan i kantförstärkt björkplywood tål tuffa tag och har utrymme för förvaring av ev systemutbyggnad med extra detektorer.
LV-82Y PRO-Tect system radiokommunicerar på 868 MHZ bandet och har räckvidd mellan centralenheten och enheterna upp till 200 meter öppen yta.
Systemet kan totalt innehålla 50 st enheter i och hanteras trådlöst med manöverpanelen/er med upp till 50 individuella koder, 50 accesskort /taggs. Det kan också fjärrstyras med mobiltelefon (app, sms röstmeny) eller via internet.
 
Larmväskan med sin inbyggda centralenhet kan kopplas fast på installationsplatsen med sabotagekabel vilken utlöser larm om den klipps av eller kopplas ur eller om väskans lock öppnas. Vid larm startar siren samt skickas larm via GSM nätet (SMS och uppringning) till upp till 8 st privata larmmottagare eller larmmottagningscentral/väktartjänst (tillvalstjänst, kan beställas genom oss).
Installationen är helt trådlös (endast nätanslutning) och sköts smidigt och snabbt av användaren med medföljande instruktioner. Enheterna är försedda med monteringsplattor av plexiglas och monteras snabbt, enkelt och säkert med medföljande skruvar utan att någon enhet behöver öppnas i sin kapsling.
Larmväskan kan enkelt stängas ned och förvaras på förråd mellan uppdragen.
LV-82Y PRO-Tect system levereras helt förprogrammerad och driftklar, efter kundens önskemål. Driftklar inom 10 minuter. 
 
Väskan innehåller:
1 st JA-82KR Centralenhet med back-up batteri
1 st JA-82Y Larmsändare GSM
4 st LV-83P PIR detektorer trådlös, monterad på polykarbonat med skruvhål samt monteringsbar plåtfot
1 st LV-80L Innesiren trådlös
1 st LV-81F Manöverpanel trådlös, monterad på polykarbonat med skruvhål
1 st LV-86K Fjärrkontroll
1 st JA-82T PC interface med programvara
1 st Nätsladd
1 st Sabotagekabel
Installation/användareinstruktioner samt systemförteckning, inplastade.
Skruv för montering av enheterna.
Alla ingående enheter vid leveransen är förkonfigurerade (även tillvalsprodukter).
 
Avtal mot Larmmottagningscentral med väktaretjänster kan beställas genom oss.