Produkter

OS-365A

OS-365A
Artikelnummer: 88207
För prisuppgift kontakta din närmaste återförsäljare


OS-365A är en kraftig elektronisk utesirén med inbyggt blixtljus och batteri backup. Alla funktioner övervakas av en inbyggd mikropanel. Den utför en kontinuerlig självtest och undersöker förbindelsen med det larmsystem den är ansluten till.
Sirénen kan konfigureras att avge enbart blixtljus alternativt enbart sirenljud eller båda samtidigt. Användbart för att vid t ex hemmalarm-läge avge enbart blixtljus utan sirén, eller helt avstängd. Vidare kan även sirénen kopplas att avge bekräftelse med blink och ljud vid av och på aktivering av larmsystemet. Användbart för bekräftelse på utsidan huset vid användning av handfjärrkontroll.

Sirénen har en digitalt balanserad slinga (EOL slutmotstånd) som larmutlösare. Denna slinga avslöjar varje försök till manipulation av kabeldragningen mellan sirén och centralapparat. Sirénen utlöser sig själv om avbrott uppstår med strömkällan.
Mikropanelen övervakar underhållsladdningen av det inbyggda back-up batteriet. Sirénen är konstruerad av kraftig plast som är resistent mot mekanisk-, väder- och UV åverkan. Detta ger ett utmärkt skydd mot vädrets element och fysisk åverkan. OS-365A har en magnet horn-siren på 110dB.

Två sabotageskydd finns inbyggda i enheten. De larmar om den yttre plastkåpan öppnas eller vid försök att ta bort sirénen från väggen samt kabelavbrott. Mycket hög kvalitet. Levereras inkl. back-up batteri.