Produkter

JS-20 Largo

JS-20 Largo
Artikelnummer: 86508
För prisuppgift kontakta din närmaste återförsäljare


JS-20 Largo Rörelse detektor, PIR sensor används för att skydda insidan av byggnader (volymskydd). Den detekterar rörelser från objekt med en temperatur som ligger i närheten av människans kroppstemperatur.

Signalen från sensorn analyseras elektroniskt. Det försäkrar att detektorn arbetar med hög känslighet samtidigt som falsklarm i stort sett elimineras. Detektions analysen kan justeras så att JS-20 kan arbeta med högre immunitet om den installeras i lokaler med störningsproblem. Standard linsen kan bytas ut mot en korridor, ridå eller husdjurs lins, se nedan.

JS-20 har en hög immunitet mot RF-störningar (radioöverförda signaler). Bakstycket är konstruerat för en enkel och pålitlig installation på slät vägg eller i hörn. Höljet är insektsskyddat.
Tillbehör: Ersätter standardlins.
•Husdjurslins JS-7910 överser mindre husdjur med en mankhöjd upp till 40 centimeter. Övervakningsområdet begränsas till ca: 7 meter - 120º
•Korridorlins JS-7904 avsedd för bevakning av långa smala passager/korridorer för snabb och säker detektion. Ökar räckvidden till ca:25 x 3meter.
•Ridålins JS-7902 skapar en smal, rak bevakningsridå. Detektorn tolererar vistelse alldeles intill dess närhet, men ej rakt framför dess bevakningsridå. Lämplig som skalskydd för bevakning av fönsterparti, avgränsad lokal, etc. Övervakningsområdet ändras till ca:20 x 0,3meter.