Produkter

CU-08

CU-08
Artikelnummer: 53205
För prisuppgift kontakta din närmaste återförsäljare


CU-08 

är en enhet som använder GPS systemet för att läsa av ett fordons position. Positionen kan fås när som helst genom ett enkelt SMS kommando eller när tändningen slås på.
Enheten kan kontinuerligt skicka data genom GSM nätverket till Jablotron cloudserver där datan behandlas till en fordonsloggbok.
CU-08 kan antingen användas för passiv lokalisering där den bara svarar på ett enkelt kommando eller användas för att kontinuerligt skicka data till en server för att se vart fordonet är i realtid. Om det inte går att skicka data (pga obef GSM signal )så sparar enheten det i minnet för att skicka positionen/datan vid ett senare tillfälle, då GSM signal erhållits igen.

Påbörjad resa - genom att slå på tändningen så aktiveras GPS modulen som börjar utvärdera sin GPS position. Påbörjad resa indikeras genom att en LED indikering tänds och lyser under resans gång.
Avslutad resa -  resan avslutas automatiskt 20 sekunder efter att tändningen slagits av. Om tändningen slås på under denna tidsperiod så delas inte resan upp i två delar. Denna egenskap gör så att det blir en kontinuerlig resa även om föraren skulle få motorstopp med omstart.

CU-08 kan registreras till Jablotron Webb självbetjäning (kostnadsfri Cloudtjänst) där användaren åtnjuter gratis service/ elektronisk loggbok samt aktuell fordonsstatus/position. 
CU-08 kan med fördel användas som en elektronisk körjournal.

Enheten kommunicerar via simkort (GPRS datatrafik). Simkort ingår ej.
 

Specifikationer

Strömförsörjning 8 - 30 V
Max strömförbrukning 500 mA /12 V
Verklig strömförbrukning i online läge 50 mA /12 V
Strömförbrukning i viloläge 14 mA / 12 V
Dimensioner utan terminaler och fästen (L x W x H) 68 x 91x 34 mm
Vikt 125 g
Arbetstemperaturområde -20 °C to +80 °C
Ansluts till 12 V eller 24 V DC. Enheten är avsedd för fordon som körs på bilvägar.