GB ACADEMY

Vi erbjuder exklusiva produktutbildningar för installatörer.
Spetsa din kompetens och öka din försäljning tillsammans med oss!

Vi håller fortlöpande produktutbildningar där vi lär dig mer om våra system. Varje produkt i systemet behandlas grundläggande. Vi presenterar de bästa funktionerna hos produkten och dess tekniska data. Vi går igenom hur man projekterar det mest lämpliga systemet enligt varje kunds behov och hur man programmerar systemet. Du får också kännedom om vilka de viktigaste skillnaderna är mellan de olika systemen. Du kan själv prova hur lätt det är att installera Jablotrons system och kan diskutera alla dina frågor med en erfaren föreläsare. Vi informerar även dig om kommande nyheter i produktsortimentet. Slutligen kommer dina kunskaper att testas och om du klarar provet så utfärdar vi din certifiering av systemet. Med detta intyg, Jablotron European Certficate, förlängs din garantitid för larmprodukterna från 2 till 5 år. Du erhåller uppdaterade produktkataloger och marknadsföringsmaterial. Vi är säkra på att vår produktutbildning kommer att ge dig svar på alla dina frågor. Låt oss bjuda in dig till utbildning som gör dig till medlem i Team Jablotron.

Kostnader

Produktubildningen är helt kostnadsfri. GB Academy bjuder på fika och lunch.

Boende

Vi har bra priseravtal med hotell för er övernattning. Uppge hur många personer och nätter ni önskar boka. Vi sänder då ett förslag med pris och hotell till er.

Avbokning

Vid eventuell avbokning, meddela oss senast 5 arbetsdagar före utbildningsdatum. Anmälan är bindande och vid förhinder kan platsen alltid överlåtas på annan person inom ert företag. Anmäld deltagare kan ersättas med annan person (intill dag för kursstart).

Vid reserverar oss möjligheten att ändra datum eller ställa in utbildning vid för få anmälda deltagare

Intresseanmälan

Är du och dina medarbetare intresserade av att gå en utbildning för några av våra produkter / larmsystem? Kursen är en dag (09-16) och vi bjuder på fika och lunch. Naturligtvis är den kostnadsfri. Skicka din intresseanmälan till academy@gbtrading.se  eller ring tel: 0611 51 12 51. Ange vilken produkt du är intresserad av, t ex JA-100. Vi återkopplar snarast för diskussion om lämplig tid och plats
Anmäl dig direkt till GB Academy utbildning här eller ring tel: 0611 511251.
Vi återkopplar snarast med bekräftelse.

Jablotron

17/09 Sthlm

Jablotron

19/09 Malmö

Jablotron

08/10 Umeå

Jablotron

12/11 Sthlm

Vill ni få fortlöpande information om kommande utbildningar, kan ni anmäla er här nedan.
WordPress Lightbox Plugin