Produkter
GB ACADEMY

Produktutbildningar för ÅF.

Larmsystem JA100.
Klicka här

GB Academy

Vi erbjuder exklusiva produktutbildningar för installatörer.
Spetsa din kompetens och öka din försäljning tillsammans med oss!

Vi håller fortlöpande produktutbildningar där vi lär dig mer om våra system. Varje produkt i systemet behandlas grundläggande. Vi presenterar de bästa funktionerna hos produkten och dess tekniska data. Vi går igenom hur man projekterar det mest lämpliga systemet enligt varje kunds behov och hur man programmerar systemet. Du får också kännedom om vilka de viktigaste skillnaderna är mellan de olika systemen. Du kan själv prova hur lätt det är att installera Jablotrons system och kan diskutera alla dina frågor med en erfaren föreläsare. Vi informerar även dig om kommande nyheter i produktsortimentet. Slutligen kommer dina kunskaper att testas och om du klarar provet så utfärdar vi din certifiering av systemet. Med detta intyg, Jablotron European Certficate, förlängs din garantitid för larmprodukterna från 2 till 5 år. Du erhåller uppdaterade produktkataloger och marknadsföringsmaterial. Vi är säkra på att vår produktutbildning kommer att ge dig svar på alla dina frågor. Låt oss bjuda in dig till utbildning som gör dig till medlem i Team Jablotron.

Intresseanmälan

Är du och dina medarbetare intresserade av att gå en utbildning för några av våra produkter / larmsystem? Kursen är en dag (09-16) och vi bjuder på fika och lunch. Naturligtvis är den kostnadsfri. Skicka din intresseanmälan här, academy@gbtrading.se eller ring tel: 0611 50 50 30. Ange vilken produkt du är intresserad av, t ex JA-100. Vi återkopplar snarast för diskussion om lämplig tid och plats

Planerade utbildningar

2019/01/04 - 01/04 Kl 8.45 - 16.00
Måndag den 1:a April 2019
Presentation av JA-100+ larmsystem med certifiering.
Vi bjuder på fika på för- och eftermiddag samt lunch.
Varmt välkommen med din anmälan.


Best Western Capital Hotel
Marknadsvägen 6
Årsta

2019/05/04 - 05/04 Kl 8.45 - 16.00
Fredag den 5:e April 2019
Presentation av JA-100+ larmsystem med certifiering.
Vi bjuder på fika på för- och eftermiddag samt lunch.
Varmt välkommen med din anmälan.


Good Morning +
Stadiongatan 21
Malmö

Anmäl dig direkt till GB Academy utbildning här eller ring tel: 0611 50 50 30. Vi återkopplar snarast med bekräftelse.

Intresseanmälan för utbildning.

Företag
Namn
Telefonnummer
Epost
Önskat Datum
Antal deltagare
Meddelande
Ange koden i rutan nedan:

Kostnader

Produktutbildning är helt kostnadsfri. GB Academy bjuder på fika och lunch.

Boende

Vi har bra prisavtal med hotell för er övernattning. Uppge hur många personer och nätter ni önskar boka. Vi sänder då ett förslag med pris och hotell till er.

Avbokning

Vid eventuell avbokning, meddela oss senast 5 arbetsdagar före utbildningsdatum. Anmälan är bindande och vid förhinder kan platsen alltid överlåtas på annan person inom ert företag. Anmäld deltagare kan ersättas med annan person (intill dag för kursstart).

Vi reserverar oss möjligheten att ändra datum eller ställa in utbildning vid för få anmälda deltagare