Produkter

CU-07A

CU-07A
Artikelnummer: 53208
För prisuppgift kontakta din närmaste återförsäljare


CU-07A 

är en GSM/GPS spårare som används för att övervaka förflyttning av fordon och objekt. Dess lilla format och integrerad GSM/GPS-antenn ger en enkel och snabb installation. Den är avsedd att installeras i bilens kupé och anslutas till 12VDC eluttag i kupén. När enheten strömsätts vid motorstart, startar CU-07 upp och söker sin aktuella GPS position, vilken blir startadressen för resan. När bilen börjar förflyttas så aktiveras den i CU-07 inbyggda accelerometern och därmed påbörjas en resa som sänds till loggboken i Jablotron Cloudtjänst.
Förflyttning av fordon kan övervakas i realtid. I Jablotron cloud kan du aktivera en elektronisk loggbok/körjournal där man kan se historik, behandla och exportera uppgifter i loggboken. 
Data från enheten sänds till och behandlas av Jablotrons cloud server (kostnadsfri tjänst). Man måste därmed registrera enheten till Jablotron Cloud, vilket endast kan utföras av en certifierad Jablotron återförsäljare. Enheten måste därför beställas av en Jablotron återförsäljare. 
Enheten kommunicerar via simkort (GPRS datatrafik). Simkort ingår ej.